A víz gyógyító ereje!

A megivott vízzel nemcsak folyadékot veszünk magunkhoz, hanem az élet, és a természet rezgéseit is, hiszen a víz végtelen körforgása során minden információt elraktároz. Az egészséges forrásvíz ugyanúgy tartalmazza azoknak a leveleknek és virágoknak az információját, amelyekre esőként hullott, mint az ásványokét, és kőzetekét amelyeken átszivárgott.

Dr. Masaru Emoto

Masaru Emoto elsőként kezdte el tanulmányozni a víz “varázslatos” képességét, egy olyan készülék segítségével, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vízben rejlő energiákat.

Ez a fajta vizsgálat láthatóvá teszi a gondolatok, a zene, a szavak, az ima, valamint a globális események vízre gyakorolt hatásait. A víz minden információt, mellyel érintkezésbe kerül elraktároz, és minden élőlénynek képes átadni, amikor kapcsolatba kerül vele. Rendkívül fontos, hogy a víz amit megiszunk lehetőleg minden káros anyagtól mentes tiszta víz legyen, és energetikailag pozitív rezgésekkel rendelkezzen, hiszen az elfogyasztásával ezeket a rezgésmintákat veszi át az összes több milliárd sejtünk.

Minden gondolatnak, szónak, tárgynak, és élőlénynek meg van a saját rezgése. Attól függ, hogyan hatnak ránk, hogy mi melyikkel “rezonálunk”, hiszen két dolog csak akkor rezonál egymással, hogy ha azonos a frekvenciája. Ha „élet-igenlően” élünk, akkor boldog, vidám, egészségünkre pozitív hatású rezgéseket fogunk vonzani. A borúlátó, szomorú, elégedetlen emberek rezgése, a „rossz” dolgokkal, betegségekkel, negatív érzésekkel van egy frekvencián, ezért ezeket a rezgéseket fogja magához csalogatni. Ezért van hatalmas jelentősége annak, hogy mire gondolunk, milyen szavakat használunk, milyen emberekkel vesszük körül magunkat, milyen környezetben tartózkodunk, hol a fekhelyünk, és hol élünk.

Ha gondolunk valamit, és energiával látjuk el azáltal, hogy valóságosnak tartjuk vagy kimondjuk, akkor ez a rezgésminta megőrződik a testünkben lévő vízben, és hatást fejt ki körülöttünk, így befolyásolhatjuk a környezetünket. Az emberek reagálnak erre, megkapjuk tőlük a “válaszokat”, melyek tovább erősítik a rezgéseinket. Nyilvánvaló tehát, hogy mennyire fontos jó dolgokra gondolni és azokat kimondani. Másoknak szánt szavaink, és gondolataink elsősorban ránk hatnak, a saját rendszerünket tölti be, és azzal rezonál. Ezért kap kiemelkedő jelentőséget egy gyönyörű bibliai idézet, a Jézus szabály… „Amint akarjátok , hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképpen cselekedjetek azokkal!”

” A víz az univerzum női eleme, az érzelmek, az intuíció, és a lelki erő jelképe.”

A kutatók számtalan meghökkentő vizsgálatnak vetették alá a vizet. Imádkoztak a közelében, beszéltek hozzá, és különböző zenét hallgattattak vele. Negatív, vagy pozitív hangzású szavakat írtak papírra, majd ráragasztották arra a pohárra, vagy üvegre amiben tartották!  

 

A KARÁCSONY ÜNNEPÉNEK FENSÉGES VÍZKRISTÁLY FOTÓJA

Ezernyi fotó készült vízkristályokról, melyek különböző formákat vettek fel attól függően, hogy milyen dallamot, vagy gondolatot érzékeltek.

Bebizonyosodott, hogy a víz hallja, látja, érzi, megjegyzi, és tárolja a közelében elhangzott szavak, és a zene jelentését, a gondolatokat, és az érzéseket.  

Akkor születnek szemet gyönyörködtető kristályok, amikor a szeretet, a harmónia, és a békesség érzése tölt el bennünket!

A DELFIN ELRAGADÓ HANGJÁNAK VÍZKRISTÁLY FOTÓJA

„Az olyan gondolatok és szavak, mint a szeretet és a hála, képesek semlegesíteni
a negatív rezgéseket, és újra életre kelteni a vizet.”  / Masaru Emoto /

ZAM-ZAM VÍZ SZAUD ARÁBIA MESESZÉP VÍZKRISTÁLY FOTÓJA

 

Az érintetlen természetben található tavakból, patakokból, a Lourdes és más csodaforrásokból vett vízmintákból káprázatosan szép, szabályos alakzatú gyönyörű vízkristályok születtek

A rossz minőségű klórozott csapvizekből, gátakkal elzárt, és szennyezett folyókból vett vízminták pedig szabálytalan, és torz formák alakultak ki, vagy létre sem jöttek.

 

HAN-GANG FOLYÓ DÉL KOREA PAZAR VÍZKRISTÁLY FOTÓJA

A kimondott szó életadó ereje sokkal hatalmasabb, mint azt eltudnánk képzelni. Erről könnyedén megbizonyosodhatsz, ha elvégzed az alábbi kísérletet!

Ültess el két egyforma minőségű virágmagot, egyforma minőségű virágföldbe, és öntözd őket ugyanúgy. Az egyik virágot simogasd babusgasd, és áramoltasd felé a szeretetedet, a másik virággal ne foglalkozz, és ne szeresd! Pár héten belül láthatóvá válik az eredmény.  

A szeretgetett virágod egészséges, és pompázatos színfoltja lesz az otthonodnak, míg a másik virág csak egy kókadozó, szomorú látványt nyújtó növénnyé válik! A növény is, mint minden élőlény itt a földön vízlény. Az általad kibocsájtott rezgéseket a víz veszi át, és ezek alapján válhat a virág egészségessé, vagy betegessé. 

Gondolj csak bele, ha egy kisgyermeket folyamatosan kritizálnak, szidnak, vagy megszégyenítenek, akkor valószínűleg sem testileg, sem lelkileg nem lesz egészségesebb, vagy határozottabb személyiség! Viszont ha dicsérik, és bátorítják, akkor egy jóindulatú, egészséges, magabiztos, és erős önbecsüléssel rendelkező felnőtt emberré fog válni! ” A szülők csodálkoznak, hogy keserű a patak, pedig ők mérgezték meg a forrást.” / John Locke /

VIVALDI NÉGY ÉVSZAK RAGYOGÓ VÍZKRISTÁLY FOTÓJA

Milyen kellemes tud lenni, amikor egy szép muzsikát hallgathatunk! Egy énekesnő csilingelően szép hangjától, vagy egy zongorajáték tisztaságától az egész testünk lúdbőrözhet. Madárcsicsergős relaxáló zenét hallgatva a lelkünk megnyugszik, eláraszt bennünket a harmónia, és a szeretet! 

A legszebb vízkristályok akkor keletkeznek, amikor a vízzel gyönyörű dallamokat hallgattatunk. Ezért nagyon fontos, hogy kerüld a zajos helyeket, az agresszív és durva szövegű zenéket! 

JOHN LENNON IMAGINE CSODÁS VÍZKRISTÁLY FOTÓJA

” A legnagyobb energia a csendben van! “

Ha a gondolatoknak, szavaknak, képeknek, érzéseknek, a zenének ilyen hatása van a vízre, így tehát ránk is, akkor a döntés a mi “kezünkben” van. Eldöntheted, hogy mire gondolsz, milyen érzéseket engedsz közel magadhoz, milyen szavakat használsz, milyen környezetben élsz. Természetesen ez így nagyon egyszerűnek hangzik, hiszen nem minden esetben könnyű kellemes dolgokra gondolni, és a környezetünket megváltoztatni!

Amikor azt veszed észre, hogy elhatalmasodnak körülötted a rossz események, ezért bosszankodsz, ítélkezel, szomorú, és dühös vagy, félsz, aggódsz, csúnyának érzed magad, vagy nincs önbizalmad, ilyenkor minden sejted átveszi ezeknek az érzéseknek a negatív rezgését. Savas közeget teremtve táptalajt nyújt a szabad gyökök túlzott elszaporodásához, ami pedig a betegségek kialakulásának esélyét erősítheti! Sajnos a “rossz” gondolatok megbetegíthetnek!

 

Gondolj arra amire vágysz!

Képzeld el a pillanatot mit fogsz érezni, amikor megvalósul. Olyan fotókat nézz melyeknek a látványa örömmel tölt el. Olyan emberek társaságában töltsd az időd, ahol szeretve vagy, ahol figyelnek rád, bátorítanak, és “felemelnek”! Meditálj, sportolj, hallgass kellemes zenét. Legyél sokat a természetben, ha teheted tartózkodj minél többet víz közelében. A vizes üvegedre írd rá a szeretlek, vagy a köszönöm szót, vagy bármit, amit szeretnél elérni az életedben! Fogyaszd mindennap ezt a vizet, ez a víz táplálni, és erősíteni fog téged.

 

Erősítsd magad a következő, vagy a számodra kedves gondolatokkal, minél gyakrabban ki is mondhatod!

 

 • SZERETEM MAGAM!
 • HÁLÁS VAGYOK!
 • ÉRTÉKES VAGYOK!
 • MEGTUDOM CSINÁLNI!
 • MEGÉRDEMLEM!
 • SZÉP VAGYOK!
 • EGÉSZSÉGES VAGYOK!
 • BIZTONSÁGBAN VAGYOK!
 • SZERETETRE MÉLTÓ VAGYOK!
 • FONTOS VAGYOK!
 • KÉPES VAGYOK RÁ!
 • SZABAD VAGYOK!!!

“Hinned kell a boldogság lehetőségében, hogy csakugyan boldog légy,
az vagy amit gondolsz, és csak azt tudod elgondolni amiben hiszel!
Ne gondolj a hanyatlásodra, mert bekövetkezik,
ne gondolj a veszteségre, mert veszteségek érnek.
Ne gondolj a szomorúságra, mert lelked sötétségbe borul,
ne gondolj a rosszra, mert a mélybe taszít!
A jó gondolat ajándék, szárnyalás, magasba vágyódás, felemelkedés…
élni csupán a legtisztább vágyak szerint érdemes!
Attól függően, hogy vágyaink keserűek, vagy édesek, – fanyar, vagy boldog lessz az életünk!
Képzeld el amit kívánsz, és kívánd amit elképzeltél.
A boldogság vágy, a képzelet hit, a cselekedet megvalósulás.”  / Taitosz /

Telefon: +3620 617 6050

varazslatosviz@gmail.com

Adatkezelési tájékoztató

Kapcsolat

u

Kérdések

Facebook