Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, és tartsd a tenyeredben a végtelent!  / Villiam Blake /

Székely Zsuzsanna a nevem, és két fiúgyermek édesanyja vagyok!

Megtiszteltetés számomra, hogy üdvözölhetlek az oldalamon, a “világomban” amiben imádom a csendet, a természetet, és a családommal megélt összes pillanatot! Érzékenységem, és empátiám minden élőlény iránt gyermekkorom óta elkísér, talán ezért is áll közel hozzám a vegán életmód, a környezet, és az egészségtudatos gondolkodás. Talán hasonlítunk is egymásra, ha te is fontosnak érzed és odafigyelsz arra, hogy minél egészségesebben, és tudatosabban élhesd a napjaid!

Szeretem az önellátásra törekvő családok életmódját, mert az életvitelük összhangra épül a természettel. Egyik nagy vágyam, hogy a Balaton felvidék csodálatos környezetében hasonlóképpen, saját gyümölcsfák, konyhakert, és levendula bokrok között, a természet hangjaira ébredve élhessek!

Azért hoztam létre ezt az oldalt, mert az elmúlt években nagyon sok egészséggel, és VEGÁN életmóddal kapcsolatos tapasztalatra tettem szert, és szeretném megosztani azokkal az emberekkel, akik számára ez segítség lehet. Örömmel megosztom veled is, hogy én milyen módszerekkel, és étkezési szokásokkal tudom megőrizni 49 évesen az egészségemet, és az alakomat!

Weboldalam további célja a segítő információ átadása olyan víztisztító, hidrogénes vízkészítő, és további termékek ajánlásával, melyek használatával lényegesen letudtam csökkenteni a háztartásomban a mérgező vegyszereket! Megismertetem veled a Biocom közösséget, ahol többek között azért is szeretek lenni, mert tiszta értékeket képviselve közös küldetésünknek érezzük a mérgező anyagok megszüntetését a mindennapi életünkből!

Szeretném felhívni a figyelmedet az egyik legfontosabb őselemre a vízre, a tisztított víz fontosságára, és a hidrogénnel dúsított víz egészségre, szépségre és a fiatalság megőrzésére gyakorolt csodálatos hatásaira. Testi, lelki, és szellemi egészségünket rendkívül erősen befolyásoló víz tulajdonságai sokak számára még ismeretlen, hiszen abban a pillanatban, amikor elfogyasztjuk ” Nem csak folyadékot veszünk magunkhoz, hanem az élet, és a természet rezgéseit is! “

Szeretettel várom kérdéseidet, írj nekem, vagy telefonon vedd fel velem a kapcsolatot!

Telefonszám: 0620 617 6050

 

1 + 5 =

Happy Every Day

Telefon: +3620 617 6050

varazslatosviz@gmail.com

Adatkezelési tájékoztató

Kapcsolat

u

Kérdések

Facebook